Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

iPad mini retina uit voorraad te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op13 november 2013, 14:50 CategorieiPad

De eerste Nederlandse retailers zijn begonnen met de verkoop van Apple’s tweede generatie iPad mini. Het nieuwe model is uit voorraad te koop voor een prijs vanaf 389 euro.

Gisteren is Apple begonnen met de verkoop van de nieuwe iPad mini retina. De 7.9-inch kan via de website van Apple besteld worden met een levering die binnen twee weken plaatsvindt, en korte tijd was er wat voorraad bij de Apple Store in Amsterdam. Vandaag blijkt echter dat ook de eerste retailers in voorraad binnen hebben. Onder meer bij BCC kun je de iPad mini retina inmiddels uit voorraad kopen.

Specificaties en features

De iPad mini retina is flink verbeterd ten opzichte van de eerste generatie. Zo beschikt de tablet nu over een 7.9-inch display met een retina-resolutie van 2.048 bij 1.560 pixels en is de tablet net als de iPad Air voorzien van Apple’s nieuwe A7-processor. Natuurlijk draait het nieuwe model ook op het onlangs gelanceerde iOS 7 besturingssysteem. Meer informatie en alle specificaties vind je op de productpagina van de iPad mini retina.

iPad mini retina kopen

We hebben inmiddels van BCC vernomen dat de iPad mini retina op voorraad is en via de webwinkel van het bedrijf gekocht kan worden. Daarnaast hebben inmiddels ook Dixons, Mycom en Paradigit diverse modellen op voorraad.

Het goedkoopste model met 16GB aan opslaggeheugen gaat over de toonbank voor 389 euro. Naast maximaal 128GB aan opslaggeheugen heb je de keuze uit een zwart/grijze en een wit/zilveren verie, én een wifi-only of een 4G/LTE model. Mochten meer winkels de tablet op voorraad hebben vullen we dit artikel aan. Tips zijn altijd welkom!

  • Delen:
Apple iPad mini retina
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.