Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Kobo Arc 10HD met hoge resolutie display te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op5 november 2013, 0:43 CategorieAndroid

Nadat vorige week de 7-inch Kobo Arc 7HD bij de eerste Nederlandse winkels verscheen, is sinds vandaag ook de 10.1-inch Kobo Arc 10HD te koop in Nederland. De tablet heeft een adviesprijs van 379 euro.

De Kobo Arc 10HD is één van de drie nieuwe tablets die Kobo op de markt brengt en het enige 10.1-inch model uit de serie. De tablet is uitgerust met een aantal high-end specificaties, waaronder een ips lcd display met een 2.560 bij 1.600 pixels resolutie, een Nvidia Tegra 4-processor, 2GB aan werkgeheugen, en zowel een usb- als een hdmi-poort. De batterijduur van minimaal 9.5 uur en de optimale afstelling van het display moeten voor een comfortabele leeservaring zorgen, aldus Kobo.

Kobo-Arc-10HD

De tablet moet zich echter onderscheiden van de concurrentie op het gebied van software. Kobo heeft een speciale interface ontwikkeld die met name gericht is op het lezen van digitale boeken, magazines en ander leesmateriaal. Ook is er toegang tot de Kobo Store voor het downloaden van boeken. De tablet draait op Android 4.2.2 Jelly Bean met toegang tot de Google Play Store.

De Kobo Arc 10HD is sinds deze week uit voorraad te koop bij onder meer Saturn en Informatique voor een adviesprijs van 379 euro. Hiervoor krijg je de 16GB-versie in een zwartgrijze afwerking.

Meer informatie en alle specificaties vind je op de productpagina van de Kobo Arc 10HD. Onze eerste ervaringen vind je in de hands-on review

  • Delen:
Kobo Arc 10HD
Android Jelly Bean (4.2)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.