Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Kobo Arc 7 met Android 4.2 Jelly Bean te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op28 november 2013, 12:08 CategorieAndroid

Kobo brengt vlak voor de feestdagen drie nieuwe tablets op de Nederlandse markt. Eerder verschenen de nieuwe Kobo Arc 10HD en Arc 7HD al in Nederland en deze week is het de beurt aan de Arc 7.

De Kobo Arc 7 is de directe opvolger van de Arc-tablet die vorig jaar gelanceerd werd en in onze review een zeer goede indruk wist achter te laten. De tablet is het instapmodel uit de nieuwe line-up en beschikt dan ook niet over high-end specificaties. Wel is de tablet, net als de andere modellen, met name gericht op tabletgebruikers die graag een digitaal boek of magazine lezen.

Kobo-Arc-7

De Arc 7 is zoals zijn naam al doet vermoeden een 7-inch tablet, draaiend op Android 4.2.2 Jelly Bean. Kobo heeft over Android een eigen skin gelegd waarmee boeken en magazines eenvoudig aangeschaft kunnen worden en waarmee je eigen content kunt organiseren. Qua hardware is de tablet voorzien van een lcd-display met een resolutie van 1.024 bij 600 pixels, een 1.2GHz MediaTek MTK82125-processor, 1GB aan werkgeheugen en 8GB aan opslaggeheugen dat middels een microSD-kaart uitgebreid kan worden. Ook is de tablet voorzien van zowel een usb- als een hdmi-poort, Bluetooth 4.0 en een camera aan de voorzijde.

Inmiddels is de Kobo Arc 7 bij de eerste winkels te koop voor een prijs van ronde de 160 euro. De laagste prijzen vind je in de widget onder dit artikel.

  • Delen:
Kobo Arc 7
Android Jelly Bean (4.2)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.