Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Lenovo IdeaPad Yoga 11S met Haswell-chip binnenkort naar Nederland

Geschreven door
Geplaatst op18 november 2013, 13:23 CategorieWindows

Eerder dit jaar introduceerde Lenovo de IdeaPad Yoga 11S, een 11.6-inch convertible met Windows 8 en een Intel Core Ivy Bridge-processor. Binnenkort wordt er een nieuwe versie met Intel’s meest recente Haswell-processor gelanceerd.

In september presenteerde Lenovo de nieuwe modellen in de Yoga-serie, waaronder de 13.3-inch IdeaPad Yoga 2 Pro en de op zakelijke gebruikers gerichte ThinkPad Yoga. Het 11.6-inch model dat gaat onder de naam IdeaPad Yoga 11S werd voor de zomer al gepresenteerd maar beschikt nog over de derde generatie Intel Core-processor. Binnenkort wordt dit model in Nederland dan ook vervangen voor een nieuwe versie die beschikt over de nieuwste Core Haswell-processors van Intel. Deze chips moeten de batterijduur aanzienlijk verlengen zonder aan prestaties in te leveren.

Lenovo-IdeaPad-Yoga-11S-retina

Het nieuwe model komt wederom in verschillende varianten met een Intel Core i3- of Core i5-processor, maximaal 8GB aan werkgeheugen en maximaal 256GB aan opslaggeheugen. Verder beschikt de convertible nog steeds over een 11.6-inch ips lcd display met een resolutie van 1.366 bij 768 pixels, een convertible design waarbij het display 360 graden omgeklapt kan worden, twee USB-poorten, een HDMI-poort, een microSD-kaartlezer en natuurlijk een volledig QWERTY keyboard. De adviesprijs blijft hoogstwaarschijnlijk onveranderd. Momenteel kan de IdeaPad Yoga 11S met derde generatie Intel Core i5-chip en 4GB aan werkgeheugen in Nederland gekocht worden voor een adviesprijs van 999 euro. Wanneer het nieuwe model exact te koop zal zijn is nog niet bekend.

  • Delen:
Lenovo IdeaPad Yoga 11S
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.