Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Lenovo Miix 10 met keyboard case te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op11 november 2013, 10:16 CategorieWindows

Het is alweer een maand geleden dat we onze Lenovo Miix 10 review gepubliceerd hebben maar sinds deze week is de tablet eindelijk online te koop. De tablet wordt verkocht voor een prijs van 549 euro.

Specificaties

De Lenovo Miix 10 is een 10.1-inch Windows 8 tablet die standaard geleverd wordt met keyboard case. De tablet beschikt over een 10.1-inch display met een voor Windows 8 tablets standaard resolutie van 1.366 bij 768 pixels. Onder de motorkap vinden we een Intel Atom Clover Trail processor met een kloksnelheid van 1.8GHz, welke vergezeld wordt door 2GB aan werkgeheugen en 64GB aan opslaggeheugen. 

Verder is de Miix 10 voorzien van een microUSB 2.0-poort voor koppeling met een pc en een microHDMI-poort voor het aansluiten van een extern display. Het geheel draait op Windows 8 maar kan direct voorzien worden van Windows 8.1. Ook wordt Office 2013 Home & Student Edition gratis meegeleverd. De meegeleverde case biedt bescherming voor de tablet en beschikt over een QWERTY-keyboard dat middels een connector met de tablet verbonden wordt.

Review

In onze Miix 10 review waren we met name enthousiast over het goede keyboard, de vele aansluitingsmogelijkheden en het indrukwekkende display. Minpunten zijn de wat tegenvallende batterijduur en het feit dat de tablet niet draait op de nieuwste generatie Atom Bay Trail-processor. 

Lenovo Miix 10 kopen

De Lenovo Miix 10 kan inmiddels gekocht worden bij onder meer Mediamarkt en Saturn voor een adviesprijs van 549 euro. Helaas is dit 50 euro meer dan eerder door Lenovo aangekondigd werd.

  • Delen:
Lenovo Miix 10
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.