Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Lenovo toont features Miix2 Windows 8 tablet in promotievideo

Geschreven door
Geplaatst op23 november 2013, 14:32 CategorieWindows

Lenovo publiceert vaak voor de lancering van nieuwe producten een video waarin de belangrijkste features uitgelicht worden. Ook van de nieuwe Lenovo Miix2 Windows 8 tablet is een dergelijke video verschenen.

De Lenovo Miix2 is een Windows 8 tablet welke beschikt over een 8-inch display, en gaat daarmee de concurrentie aan met onder meer de Toshiba Encore en de Dell Venue 8 Pro. Ook deze modellen moeten binnenkort in de Nederlandse winkels liggen. In onderstaande video worden de belangrijkste features en functies van de Lenovo Miix2 getoond. 

De Miix2 is volgens Lenovo de ideale tablet voor iedereen die voor zowel werk als ontspanning een tablet zoekt. Het apparaat is voorzien van de volledige versie van Windows 8, inclusief een gratis versie van Office 2013. Daarnaast beschikt de tablet over een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, Intel’s nieuwste generatie Bay Trail-processor met een kloksnelheid van 1.8GHz, 2GB aan werkgeheugen, 32GB of 64GB aan opslaggeheugen, twee camera’s, een microUSB-poort en een microSD-kaartlezer. 

De Lenovo Miix2 moet vanaf begin volgende maand in de Nederlandse winkels liggen voor een prijs vanaf 329 euro. Eind december wordt er ook een 3G-versie van de tablet verwacht. 

  • Delen:
Lenovo Miix 2
Lenovo Miix 2 (8-inch)
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.