Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Lenovo Yoga Tablet 8 en Yoga Tablet 10 te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op5 november 2013, 15:33 CategorieAndroid

Een week geleden werden ze officieel aangekondigd en vanaf vandaag zijn ze al in Nederland te koop; de Lenovo Yoga Tablet 8 en Yoga Tablet 10. De tablets hebben een prijs van respectievelijk 229 euro en 299 euro.

Vorige week introduceerde Lenovo twee nieuwe tablets die gaan onder de naam Yoga Tablet. Beide modellen zijn voorzien van weinig bijzondere specificaties als een 1.280 bij 800 pixels display, een MediaTek MTK 8125-processor, 1GB aan werkgeheugen, 16GB aan opslaggeheugen en Android 4.2 Jelly Bean als besturingssysteem.

Het unieke van deze tablets is echter niet wat zich onder de motorkap bevindt. De tablets beschikken namelijk over een opvallend en uniek design. Aan de bovenzijde van de tablet heeft Lenovo een verdikking (cilinder) geplaatst waarmee de tablet in een hoek gelegd kan worden. Aan deze cilinder is echter ook een uitklapbare standaard gekoppeld zodat je de tablet rechtop in een hoek kunt zetten. Dat is nog niet alles want de cilinder zorgt er volgens Lenovo ook voor dat de tablets comfortabel in de hand liggen, en vergelijkt de grip met het vasthouden van een opgevouwen magazine.

Lenovo-Yoga-Tablet-8

De Yoga Tablet 8 en Yoga Tablet 10 zijn qua specificaties niet bijzonder, maar toch zit er onder de motorkap iets bijzonders. Lenovo heeft namelijk door het design meer ruimte voor de accu gecreëerd waardoor een batterij met grotere capaciteit in de behuizing past. Het 8-inch model heeft hierdoor een batterijduur van 16 uur, terwijl de 10-inch versie maar liefst 18 uur meegaat op een volle lading.

De Lenovo Yoga Tablet 8 met 8-inch display kan gekocht worden voor een adviesprijs van 229 euro, terwijl de 10-inch Yoga Tablet 10 een adviesprijs van 299 euro heeft. Beide tablets zijn uit voorraad te koop bij onder meer BCC, Saturn, Mediamarkt en Paradigit

Meer informatie en alle specificaties vind je op de productpagina van de Lenovo Yoga Tablet 8 en Lenovo Yoga Tablet 10.

  • Delen:
Lenovo Yoga Tablet 10
Android Jelly Bean (4.2)
Lenovo Yoga Tablet 8
Android Jelly Bean (4.2)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.