Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘LG presenteert nieuwe Google Nexus 10 komende vrijdag’

Geschreven door
Geplaatst op18 november 2013, 10:56 CategorieAndroid

We hebben de afgelopen maanden diverse geruchten over een nieuwe Google Nexus 10 voorbij zien komen en het leek duidelijk dat ASUS dit model zou produceren. Vandaag verschijnt echter het gerucht dat LG de productie van de nieuwe Nexus 10 voor zijn rekening neemt.

Vandaag zijn er een aantal afbeeldingen verschenen waarin we mogelijk een 10-inch Nexus tablet van LG zien. Het zou gaan om een grotere versie van de LG G Pad 8.3, met als modenummer V510. Beide afbeeldingen zijn dit weekend via Reddit verspreid maar één van de afbeeldingen is inmiddels ook weer offline gehaald. In de bijbehorende tekst werd gesproken over een lancering die komende vrijdag zou plaatsvinden.

De andere afbeelding zou van de Britse provider O2 zijn en een render van de nieuwe Nexus 10 tablet tonen. Daarbij wordt in de afbeelding een prijs van 299 pond, omgerekend zo’n 360 euro, getoond. Kijkend naar de Nexus 5 die in de UK ook 299 pond kost, komt dit in Nederland mogelijk op 399 euro uit. 

Google heeft afgelopen zomer de tweede generatie Nexus 7 gepresenteerd en introduceerde vorige maand de Nexus 5 smartphone en het nieuwe Android 4.4 KitKat besturingssysteem. De Nexus 10 is nog steeds het model van vorig jaar en Google heeft vooralsnog geen uitnodigingen voor een presentatie de deur uitgedaan.  

  • Delen:

Reacties

  1. Caravia
    23 november, 2013 om 6:18

    We zijn nu al zaterdag, maar hoor (of beter lees) er niks meer over, over de nieuwe nexus 10.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.