Microsoft pakt ook iPad Air aan in nieuwe commercials

27 november 2013 1 Minuut 2 Reacties
Microsoft-Surface-2-retina

Na eerder dit jaar al diverse commercials gepubliceerd te hebben waarin Windows tablets vergeleken worden met de iPad, heeft Microsoft deze week nieuwe commercials gepubliceerd waarin Apple's iPad Air aangepakt wordt.

Het begint een beetje langdradig te worden maar in onderstaande video’s neemt Microsoft de iPad wederom op de hak. In de eerste video focust het bedrijf zich met name om het hands-free gebruik van de Surface tablets, bijvoorbeeld tijdens het koken.

De tweede video toont de ondersteuning van meerdere gebruikersaccounts op de Surface tablets waardoor deze modellen beter zijn voor gebruik door de hele familie dan de iPad, aldus de softwaregigant.

Microsoft is overigens niet de enige fabrikant die graag middels een video duidelijk maakt waarom de eigen tablets beter zijn dan Apple’s iPad. Nokia publiceerde eerder deze week een vergelijkbare video waarin de iPad tegenover de Lumia 2520 gezet wordt. Zo zou de Lumia 2520 beter zijn wanneer gecombineerd met een keyboard, wordt Office 2013 gratis meegeleverd, én kan de tablet sneller opgeladen worden.

Toch liever zelf vergelijken aan de hand van de complete ervaring met beide tablets? Neem dan onze uitgebreide Microsoft Surface 2 review en de volledige Apple iPad Air review door.

Reacties (2)