Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Mozilla Firefox browser standaard meegeleverd op tablets Kobo

Geschreven door
Geplaatst op8 november 2013, 11:00 CategorieAndroid

Mozilla timmert hard aan de weg met de Firefox browser voor mobiele apparaten. Het bedrijf heeft met verschillende fabrikanten een overeenkomst gesloten om de browser standaard met hardware mee te leveren.

Op haar eigen blog laat Mozilla deze week weten dat de Firefox browser standaard op tablets van Kobo en smartphones van het Taiwanese Gigabyte meegeleverd zal worden. In de Nederlandse winkels kunnen we de browser vinden op de nieuwe 7-inch Kobo Arc 7 en Kobo Arc 7HD, en de 10.1-inch Kobo Arc 10HD. Alle drie de tablets draaien op Android 4.2 Jelly Bean en zijn sinds deze week te koop in Nederland.

De Firefox browser is ook als losse app te downloaden uit de Google Play Store en is compleet geoptimaliseerd voor gebruik op mobiele apparaten als smartphones en tablets. De browser biedt ondersteuning voor een groot aanbod aan plugins, biedt snelle toegang tot vaak bezochte websites en biedt toegang tot je geschiedenis vanuit het startscherm van de browser. Voor diegenen die de desktop-versie van Firefox op een pc of Mac gebruiken is er het voordeel dat alle gegevens, waaronder de geschiedenis en bladwijzers, automatisch gesynchroniseerd kunnen worden met het mobiele apparaat. 

  • Delen:
Kobo Arc 10HD
Android Jelly Bean (4.2)
Kobo Arc 7HD
Android Jelly Bean (4.2)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.