Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

MSI lanceert Primo 81 tablet met 7,85-inch display

Geschreven door
Geplaatst op8 november 2013, 12:06 CategorieAndroid

Kleine tablets winnen nog steeds aan populariteit en ook MSI probeert een graantje mee te pikken. Het bedrijf lanceert de 8.1-inch Primo 81 tablet in Nederland.

De MSI Primo 81 is qua specificaties geen bijzondere tablet en moet het dan ook hebben van een aantrekkelijk prijskaartje en een compact formaat. De tablet is voorzien van een 7,85-inch ips lcd display met een resolutie van 1.024 bij 768 pixels en draait op een 1Ghz Allwinner A31s quadcore-processor. De 3.500mAh accu moet zorgen voor minimaal 6 uur aan speel- of werkplezier. 

MSI-Primo-81-2

Verder beschikt de tablet over een PowerVR SGX544 MP2 grafische processor, 1GB aan werkgeheugen en 16GB aan opslaggeheugen dat uitgebreid kan worden middels een microSD-kaart. Op de voorzijde van de tablet vinden we een 0.3 megapixel webcam en op de achterzijde een 2 megapixel camera voor foto’s en video’s. Ook is de tablet voorzien van wifi 802.11n, een microUSB 2.0-poort voor koppeling met een pc, en een hdmi-poort voor het aansluiten van een display. Het geheel draait op Android 4.2.2 Jelly Bean.

De MSI Primo 81 is inmiddels in Nederland te koop en kan gekocht worden voor iets minder dan 200 euro.

  • Delen:
MSI Primo 81
Android Jelly Bean (4.2)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.