Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuwe commercials Nexus 7 (2013) focussen op games en digitale boeken

Geschreven door
Geplaatst op11 november 2013, 11:37 CategorieAndroid

Google heeft afgelopen week twee nieuwe commercials voor de Google Nexus 7 (2013) gepubliceerd. In de commercials wordt de tablet getoond als spelcomputer en als e-reader voor je digitale boeken.

Tablets met een formaat van 7-inch zijn met name interessant wanneer je content wilt consumeren en dat is precies wat Google met onderstaande commercials wil laten zien. De internetgigant toont de Nexus 7 als ideale spelcomputer voor zowel jong als oud en zowel grafische intensieve als simpele games. Ook wordt de tablet neergezet als het ideale toestel voor het lezen van je digitale content.

De nieuwe Google Nexus 7 alweer een aantal weken in Nederland en België te koop voor een prijs van 249 euro. Hiervoor krijg je de wifi-only variant met 32GB aan opslaggeheugen. Verder beschikt de tablet onder meer over een 7-inch ips lcd display met een resolutie van 1.920 bij 1.200 pixels, een 1.5GHz Qualcomm Snapdragon S4 quadcore-processor, 2GB aan werkgeheugen, wee camera’s, Bluetooth en NFC. Momenteel is de Nexus 7 voorzien van Android 4.3 Jelly Bean maar Google heeft reeds laten weten binnenkort een update naar Android 4.4 KitKat uit te rollen.

Onze ervaring met Google’s nieuwste Nexus tablet vind je in onze Google Nexus 7 (2013) review.

  • Delen:
Nieuwe Google Nexus 7 (2013)
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.