Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nokia drijft spot met iPad in commercial

Geschreven door
Geplaatst op26 november 2013, 10:11 CategorieVideo

Microsoft heeft het afgelopen jaar een aantal commercials gepubliceerd waarin de spot gedreven werd met de iPad en ook Nokia, dat binnenkort overgenomen wordt door Microsoft, probeert consumenten middels een dergelijke commercial te overtuigen.

Nokia heeft deze week een video online gezet waarin Apple’s iPad vergeleken wordt met de Lumia 2520, de eerste tablet van de Finse fabrikant. Dit model is sinds vorige week te koop in de VS voor een adviesprijs van 499 dollar.

In de commercial wordt de spot gedreven met de iPad, onder meer door te kijken naar de mogelijkheden voor productief werken met de tablets. Zo moet de Lumia 2520 sneller opgeladen kunnen worden, kun je er een keyboard cover bij kopen, en wordt Office 2013 gratis meegeleverd.

Natuurlijk is het, net als bij eerdere video’s van Microsoft, één kant van het verhaal en daarom vertekend. Ook voor de iPad zijn namelijk keyboard accessoires te koop, én voldoende apps beschikbaar waarmee je documenten kunt bewerken.

De Nokia Lumia 2520 werd in de eerste reviews, welke vorige week gepubliceerd werden, positief ontvangen. De tablet beschikt onder meer over een uitzonderlijk goed display, een lange batterijduur, krachtige prestaties en een indrukwekkend goede camera aan de achterzijde. Ook wordt de tablet standaard met 4G/LTE geleverd.

Wanneer de Nokia Lumia 2520 naar Nederland komt is nog niet bekend.

  • Delen:
Nokia Lumia 2520
Windows RT
Apple iPad Air
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.