Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Opera-browser voor Android krijgt interface voor tablets

Geschreven door
Geplaatst op20 november 2013, 11:49 CategorieAndroid

Opera heeft vandaag een grote update voor de Opera-browser voor Android uitgebracht. Deze update brengt naast een aantal kleine verbeteringen een voor tablets geoptimaliseerde interface.

Opera 18 voor Android is de nieuwste versie van de browser en krijgt als belangrijkste vernieuwing een interface mee die geoptimaliseerd is voor tablets. Opera geeft aan dat de navigatie- en menuknoppen strategisch geplaatst zijn op plekken waar je vingers rusten, zodat je snel toegang tot de belangrijkste functies krijgt en het gebruiksgemak vergroot wordt. Daarnaast is de Discover-feature verbeterd waardoor je kunt swipen tussen content van kranten en magazines die aan de hand van je interesses en locatie vergaard is.

Ook brengt de nieuwste versie van de Opera browser een Off-Road modus waarmee je het dataverbruik kunt beperken wanneer de databundel bijna op is of wanneer je te maken hebt met een verbinding die niet optimaal is. Daarnaast maakt de Speed dial-optie met grote vierkante knoppen het mogelijk om snel en eenvoudig vaak bezochte websites toe te voegen, te organiseren en te openen. De nieuwe Opera-browser voor Android is via onderstaande link gratis te downloaden in de Google Play Store en is geschikt voor zowel tablets als smartphones.

  • Opera
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.