Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Pre-orders Toshiba Encore (WT8-A-102) van start in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op23 november 2013, 14:18 CategorieWindows

Voor het einde van dit jaar moeten er verschillende nieuwe Windows 8 tablets in de Nederlandse winkels liggen, waaronder de 8-inch Toshiba Encore. Deze tablet kan inmiddels besteld worden bij diverse winkels.

De Toshiba Encore (WT8-A-201) is een 8-inch tablet met Windows 8.1 als besturingssysteem. Dit betekent dat je onbeperkte toegang krijgt tot de desktopinterface en traditionele Windows programma’s kunt installeren. Ook beschikt de tablet over Intel’s nieuwste generatie Bay Trail Atom-processor, vergezeld door 2GB aan werkgeheugen en 16GB of 32GB aan opslaggeheugen.

Verder is de Toshiba Encore voorzien van een 1.280 bij 800 pixels resolutie, een microSD-kaartlezer, een microUSB 2.0-poort, twee camera’s, Bluetooth 4.0 en gps voor locatiebepaling. Ook wordt er een gratis versie van Office 2013 Home & Student Edition meegeleverd. 

Toshiba-Encore-retina-2

De 32GB-versie van de Toshiba Encore kan reeds besteld worden bij onder meer Alternate, Bobshop en Modern. Voor deze variant moet 329 tot 349 euro neergelegd worden. Meer informatie en alle specificaties vind je op de productpagina van de Toshiba Encore.

Dit model van Toshiba krijgt direct te maken met hevige concurrentie. Zo brengt Dell de Venue 8 Pro op de markt, komt Lenovo met de 8-inch Miix2 en introduceert Acer de Iconia W4.

  • Delen:
Toshiba Encore (WT8-A-102)
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.