Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung begint uitrol Android 4.2.2-update voor de Galaxy Tab 2 (10.1)

Geschreven door
Geplaatst op19 november 2013, 11:05 CategorieAndroid

Nadat afgelopen zomer de 7-inch Galaxy Tab 2 (7.0) al voorzien werd van Android 4.2.2 Jelly Bean is het deze week eindelijk ook de beurt aan de grotere Samsung Galaxy Tab 2 (10.1).

Samsung is deze week in Duitsland begonnen met de uitrol van Android 4.2.2 Jelly Bean voor de wifi-only Galaxy Tab 2 (10.1). Deze update brengt onder meer een nieuwe DayDream-functie voor de weergave van foto’s, een grote update voor Google Now en de mogelijkheid om 360 graden-foto’s te maken. Ook wordt met Android 4.2.2 Jelly Bean de mogelijkheid voor meerdere gebruikersaccounts toegevoegd maar deze functie lijkt Samsung niet te activeren.

De update wordt momenteel uitgerold in Duitsland en zoals altijd vindt de uitrol in fasen plaats. Het is dus niet bekend wanneer Nederlandse bezitters van de tablet aan de beurt zijn, maar lang zal het niet meer duren. De update wordt Over The Air aangeboden maar kan zoals altijd ook via Kies gedownload worden wanneer de tablet aangesloten is op een computer. 

Samsung heeft dit jaar reeds een nieuwe generatie Galaxy Tab tablets gelanceerd, waaronder de 7-inch Galaxy Tab 3 (7.0), de 8-inch Galaxy Tab 3 (8.0) en de 10.1-inch Galaxy Tab 3 (10.1). De twee laatsgneoemde modellen draaien standaard op Android 4.2.2 Jelly Bean

 • Delen:
Samsung Galaxy Tab 3 (10.1)
Android Jelly Bean (4.2)
Samsung Galaxy Tab 3 (8.0)
Android Jelly Bean (4.2)

Reacties

 1. Dim
  24 november, 2013 om 8:15

  Heb de update donderdag binnen gekregen. een hele verbetering :-)

 2. Hans
  05 december, 2013 om 16:42

  Vorig jaar heb ik de Galaxy Tab2 10.1 in Zwitserland gekocht en ik krijg geen updates. Kan iemand mij vertellen hoe ik de updates kan verkrijgen?

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.