Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy Note met 12.2-inch display duikt op bij de FCC

Geschreven door
Geplaatst op1 november 2013, 10:17 CategorieAndroid

De bewijzen voor het bestaan van een Samsung Galaxy Note tablet met een formaat van 12.2-inch display stapelen zich op. Vandaag is de tablet gespot bij de Amerikaanse FCC.

De afgelopen maanden moesten we het doen met geruchten, broncodes van de website van Samsung en vage afbeeldingen, maar deze week lijkt het bestaan van de Galaxy Note 12.2 bevestigd. Nadat eerder deze week de SM-P905 al opdook in benchmarks en de Bluetooth database, is de tablet vandaag bij de Federal Communications Commission (FCC) ter goedkeuring ingediend.

Uit de documenten van de FCC kunnen we halen dat de tablet over een doorsnee van 14.1-inch beschikt, inclusief bezel. Dat komt vermoedelijk neer op een 12.2-inch formaat voor het display. Daarbij wordt duidelijk dat de tablet over een gleuf voor de bekende S-Pen stylus beschikt, uitgerust is met 802.11ac WiFi, en ook in een 4G-variant gelanceerd wordt.

Als we de geruchten mogen geloven beschikt de Galaxy Note 12.2 over een resolutie van 2.560 bij 1.600 pixels, een Qualcomm Snapdragon 800 quadcore-processor met Adreno 330 graphics, 3GB aan werkgeheugen, 32GB aan opslaggeheugen en Android 4.3 Jelly Bean als besturingssysteem. Samsung heeft de tablet nog niet officieel aangekondigd en het is dus niet bekend wanneer de tablet op de markt verschijnt.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 10.1 (2014 Edition)
Android Jelly Bean (4.3)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.