Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy Tab 3 Kids te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op4 november 2013, 15:31 CategorieAndroid

Samsung heeft al een groot en breed aanbod tablets, maar een tablet voor kinderen ontbrak nog. De Galaxy Tab 3 Kids is speciaal ontwikkeld voor kinderen en inmiddels te koop in Nederland.

De Samsung Galaxy Tab 3 Kids is een 7-inch tablet die qua specificaties nagenoeg compleet overeenkomt met de 7-inch Galaxy Tab 3 (7.0). Het belangrijkste verschil zit hem in het uiterlijk en de software. Samsung heeft het model voor kinderen namelijk voorzien van een opvallende kleur en software waarmee kinderen in een afgeschermde omgeving kunnen werken.

De tablet beschikt over een 7-inch lcd display met een resolutie van 1.024 bij 600 pixels en een 1.2GHz dual core-processor. Daarbij is er 8GB aan ruimte voor het opslaan van apps en media, maar middels een microSD-kaart kan deze ruimte uitgebreid worden. De tablet draait op Android 4.1 Jelly Bean met daar overheen Samsung’s eigen TouchWiz interface. De interface voor kinderen is in de vorm van een applicatie aanwezig.

De Galaxy Tab 3 Kids kan inmiddels uit voorraad bij de winkels in onderstaande prijsvergelijking gekocht worden. De adviesprijs van de tablet bedraagt 249 euro maar je kunt hem al voor minder vinden. Een overzicht van alle specificaties en een uitleg van de software vind je op de productpagina van de Samsung Galaxy Tab 3 Kids.

Lees ook vooral onze vergelijking van tablets voor kinderen door. Daar vind je naast deze tablet twee tablets van andere merken die speciaal voor kinderen ontwikkeld zijn.

  • Delen:
Samsung Galaxy Tab 3 Kids
Android Jelly Bean (4.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.