Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung werkt aan tablet met 13.3-inch display’

Geschreven door
Geplaatst op5 november 2013, 11:03 CategorieAndroid

Er gaan al langere tijd geruchten over een tablet van Samsung met een formaat van 12.2-inch, maar volgens nieuwe geruchten werkt de Koreaanse fabrikant ook aan een nog groter model met een formaat van 13.3-inch.

Samsung’s tablet line-up is al behoorlijk breed, met modellen van 5.5-inch tot 10.1-inch die draaien op Android, en grotere hybride modellen die draaien op Windows 8. In 2014 wordt de line-up nog verder uitgebreid als we het Koreaanse ETNews mogen geloven.

Volgens de website richt Samsung zich in 2014 meer op tablets dan op smartphones en zet de Koreaanse fabrikant zichzelf als doel 42 miljoen exemplaren te verkopen. Eén van de nieuwe tablets die het bedrijf in 2014 introduceert is mogelijk een 13.3-inch tablet. Dit model zou met name gericht zijn op de zakelijke gebruiker en mogelijk een dual-boot van Android en Windows RT bevatten.

Het 12.2-inch model waarover al langer geruchten verschijnen is waarschijnlijk een Galaxy Note-tablet met Android als besturingssysteem. Uit informatie die eerder deze week bij de Amerikaanse FCC opdook kunnen we halen dat de tablet over een S-Pen stylus beschikt en ook in een 4G-variant gelanceerd wordt. Het 12.2-inch display zou een resolutie van 2.560 bij 1.600 pixels hebben.

Beide tablets zijn nog niet door Samsung aangekondigd. Over de prijs en beschikbaarheid is dan ook nog niks bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.