Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Sony bevestigt Android 4.4 KitKat-update Xperia Tablet Z

Geschreven door
Geplaatst op7 november 2013, 17:42 CategorieAndroid

Sony heeft vandaag bevestigd dat de Xperia Tablet Z in december een update naar Android 4.3 Jelly Bean zal krijgen, én begin volgend jaar de update naar Android 4.4 KitKat krijgt.

Android 4.3 Jelly Bean

Op haar eigen blog laat Sony weten welke smartphones en tablets een update naar Android 4.3 Jelly Bean en Android 4.4 KitKat krijgen. De Android 4.3 Jelly Bean-update voor de Xperia Tablet Z werd afgelopen juli al bevestigd maar Sony geeft nu aan dat de update in december uitgerold zal worden. Ook de Xperia Z Ultra phablet kan die maand een update naar de laatste versie van Jelly Bean verwachten.

Android 4.4 KitKat

Daarbij laat de Japanse fabrikant weten dat het eind vorige maand aangekondigde Android 4.4 KitKat zeker naar de Xperia Tablet Z en Xperia Z Ultra zal komen. Een exacte datum wordt niet genoemd maar de verwachting is dat de update ergens in februari of maart van volgend jaar uitgerold zal worden. Android 4.4 KitKat brengt verschillende verbeteringen, waaronder een fris design, een langere batterijduur en een nieuw on-screen keyboard.

Xperia Tablet S

In juli liet Sony ook nog weten dat sommige tablets en smartphones die nog op Android 4.1 Jelly Bean draaien direct een update naar Android 4.3 Jelly Bean krijgen. De Xperia Tablet S werd niet bij naam genoemd maar voldoet wel aan de voorwaarden. Een update voor deze tablet is echter niet door de Japanse fabrikant bevestigd.

  • Delen:
Sony Xperia Tablet Z
Android KitKat (4.4)
Sony Xperia Z Ultra
Android Lollipop (5.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.