Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Sony komt met wifi-only versie Xperia Z Ultra phablet’

Geschreven door
Geplaatst op7 november 2013, 11:32 CategorieAndroid

De Sony Xperia Z Ultra zoekt met een formaat van 6.4-inch de grens tussen een smartphone en een tablet op, maar door de gsm-functie worden apparaten als deze als phablet omschreven. Sony werkt echter mogelijk ook aan een wifi-versie van dit model.

Uit informatie van de Amerikaanse FCC, de keuringsinstantie voor draadloze communicatie, kunnen we opmaken dat er mogelijk een wifi-only versie van de Xperia Z Ultra aankomt. Er wordt niet letterlijk over de Xperia Z Ultra gesproken maar uit de tekeningen kunnen we opmaken dat het design en formaat overeenkomt. Dit nieuwe model zou volgens de papieren van de FCC beschikken over Wifi, Bluetooth en gps, maar moet het zonder gsm-functies of een module voor mobiel internet doen. 

Mogelijk introduceert Sony een wifi-only versie van de Xperia Z Ultra onder een andere naam maar worden de meest interessante kenmerken en specificaties behouden. Zo beschikt het huidige model onder meer over een 6.4-inch ips lcd display met een resolutie van 1.920 bij 1.080 pixels, een 2.2GHz Qualcomm Snapdragon 800-processor, 2GB aan werkgeheugen, een 8 megapixel camera aan de achterzijde, en Android 4.2 Jelly Bean als besturingssysteem.

Bekijk alle specificaties, prijzen en reviews op de productpagina van de Sony Xperia Z Ultra.

  • Delen:
Sony Xperia Z Ultra
Android Lollipop (5.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.