Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Specificaties 7-inch ASUS Padfone mini duiken op

Geschreven door
Geplaatst op8 november 2013, 11:16 CategorieAndroid

Uit informatie van de Taiwanese NCC en benchmarkresultaten van GFXbench kunnen we de eerste specificaties van de 7-inch ASUS Padfone mini halen.

ASUS is alweer bezig aan de vierde generatie Padfone, een smartphone die achterin een tablet geschoven kan worden. Net als de eerder generaties beschikt de nieuwe Padfone Infinity over een smartphone met 5-inch display en een tablet met 10.1-inch display. ASUS heeft echter reeds bevestigd te komen met een kleinere variant van de Padfone, welke beschikt over een 7-inch display voor de tablet en een 4-inch display voor de smartphone.

Het nieuwe toestel krijgt de naam Padfone mini mee en is deze week gespot bij de NCC, de Taiwanese organisatie voor draadloze communicatie, en in benchmarkresultaten van GFXbench. Hieruit kunnen we opmaken dat de smartphone uitgerust is met een resolutie van 960 bij 540 pixels en aangestuurd wordt door een 1.4GHz Qualcomm Snapdragon S4-processor en een Adreno 305 grafische processor. Ook is het toestel voorzien van Wifi, Bluetooth, GPS en Andorid 4.3 Jelly Ben als besturingssysteem.

De verwachting is dat ASUS de Padfone mini begin volgend jaar tijdens CES 2014 officieel lanceert. De Padfone Infinity moet vanaf begin volgende maand in de Nederlandse winkels liggen voor een prijs van 599 euro voor de smartphone en 799 euro voor de smartphone met tablet.

 • Delen:
ASUS The New Padfone
Android Jelly Bean (4.2)

Reacties

 1. ANL
  08 november, 2013 om 11:32

  VEEL TE DUUR….zonde

 2. Stefan
  12 november, 2013 om 13:16

  Vind je? Een Samsung Note3 heb je voor iets minder maar dan heb je enkel een phablet.

  Hier heb je voor een beetje meer de voordelen van een tablet én de voordelen van een telefoon. Heb je nood aan een groter scherm dan stop je telefoon in het scherm. Heb je draagbaarheid nodig dan laat je het scherm in je tas/thuis/…

  Ook, slechts 1x databundel betalen ipv nu data te kopen op GSM én op tablet.

  Het scherm dient als extra batterij, zit je telefoon in het scherm verbruikt je GSM niks of toch zo goed als niks … zodat je dus autonomie van je GSM verhoogt.

  Er zitten veel voordelen aan dit systeem …

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.