Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Teletekst-app geoptimaliseerd voor Android tablets

Geschreven door
Geplaatst op6 november 2013, 13:52 CategorieAndroid

Hoewel Teletekst al jaren bestaat is het nog steeds een snelle en handige manier om het laatste nieuws te volgen. Er is zelfs ook een Teletekst-app voor Android toestellen en deze app is nu geoptimaliseerd voor tablets.

De Teletekst-app voor Android is deze week voorzien van een grote update die de versie naar 2.2.0 brengt. Deze versie brengt als belangrijkste verbetering ondersteuning voor Android tablets. Dit houdt in dat je niet langer een vergrootte en opgerekte smartphone-weergave voorgeschoteld krijgt wanneer je de app op een Android tablet opent. In plaats daarvan krijg je een eenvoudig maar strak ogende weergave, speciaal voor tablets.

In landscape-modus krijg je aan de rechterzijde van het scherm een keypad te zien waarmee direct specifieke pagina’s kunt openen. Onder het keypad vind je de favorieten. De favorieten worden toegevoegd en verwijderd met de ster naast het paginanummer. Als je linkshandig bent kan je onder Menu – Instellingen het keypad en de favorieten aan de linkerkant van het scherm plaatsen.

De Teletekst-app heeft volgens de NOS  maandelijks zo’n 1,1 miljoen gebruikers. Op werkdagen heeft de app tussen de 350.000 en 400.000 gebruikers en in het weekend loopt dit flink op, mede dankzij de voetbalstatistieken.

 • Teletekst
 • Delen:

Reacties

 1. T.A Blet
  06 november, 2013 om 21:41

  Ik maak veel gebruik van deze app en de verbeteringen zijn gewoon super.
  Werkt ook lekker snel.
  Geslaagd.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.