Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Tips voor de feestdagen: Vijf accessoires voor je Android tablet

Geschreven door
Geplaatst op26 november 2013, 17:27 CategorieAccessoires

De feestdagen staan weer voor de deur en dat betekent dat we met z’n allen op jacht gaan naar leuke cadeaus. Eerder hebben we al gekeken naar de vijf beste tablets voor de feestdagen maar mocht je op zoek zijn naar een accessoire voor je Android tablet, als cadeau voor jezelf of een ander, dan hebben we ook een aantal aanraders voor je. In dit artikel zetten we vijf handige accessoires voor je Android tablet onder elkaar.

Kurio tablet car kit

Lange autoritten op weg naar Italië of Frankrijk, wie kent het niet? Vroeger moest je de kinderen bezig houden met spelletjes en later ook met portable dvd-spelers. Het nadeel van zo’n dvd-speler is dat je om de twee uur moet stoppen om er een nieuwe film in te doen. Nu de meeste gezinnen wel over een tablet beschikken kan dat veel makkelijker. Met de combinatie van een tablet, die meestal wel een uur of acht meegaat op een lading, een paar leuke films en deze Kurio carkit zijn je kinderen de hele reis stil.

C13500_unit_right persp_130307

De houder bevestig je heel simpel aan de hoofdsteun van de stoel, de persoon die op de stoel zit heeft daar helemaal geen last van. Er passen tablets van 7- t/m 10-inch in de houder en er is een lange kabel meegeleverd om je tablet van stroom te voorzien. De Kurio tablet car kit is voor 24,95 euro onder meer verkrijgbaar bij Wehkamp.

A-SOLAR Touch Gloves

In Nederland kan het soms flink koud worden, maar daar hebben we gelukkig handschoenen voor. Met handschoenen kan je echter geen touchscreen-apparaten, zoals je tablet, bedienen. Met deze handschoenen kan dat wel want er zit speciale geleidende garen in de vingertoppen die dit mogelijk maken.

handschoennen

Het werkt vrij nauwkeurig, in ieder geval beter dan je neus, wat de enige optie is als je deze handschoenen niet hebt en warme handen wilt houden. De A-Solar Touch Gloves zijn voor een kleine 13 euro verkrijgbaar bij onder meer Tabletcenter.nl.

Belkin Tablet kitchen stand

Tijdens het koken kan je natuurlijk een kookboek gebruiken, maar een app op je tablet werkt veel handiger. Je hebt dan veel recepten bij de hand en natuurlijk ook instructiefilmpjes. Ook zijn er veel apps beschikbaar die je laten zien hoe je gerechten moet maken, wat je wel moet doen en ook wat je vooral niet moe doen.

kitchenstand

Deze mooie standaard voor in de keuken (of waar je maar wilt) wordt geleverd met een afwasbare stylus. Zo krijg je geen vette vingers op het scherm tijdens het koken. Ook kun je de tablet in verschillende posities plaatsen en wordt deze altijd op zijn plek gehouden. De Kitchen Stand is verkrijgbaar voor 39,99 euro bij onder meer Tabletcenter.nl.

Logitech Easy-Switch Bluetooth toetsenbord (K811)

Grotere tablets worden vaak gebruikt om af en toe een document op te bewerken, maar met het on-screen toetsenbord gaat dit lastig en langzaam. Met dit toetsenbord, dat op elke tablet met Bluetooth werkt, kan je sneller typen. Omdat hij zo dun is is hij heel geschikt om mee te nemen naar het werk of de college-zaal, maar voor thuis is het natuurlijk ook heel handig. 

Logitech-K811-Bluetooth-keyboard

De extra feature van het Logitech Easy-Switch Bluetooth toetsenbord is dat je met één druk op de knop kan wisselen naar een ander apparaat, zo kan je er drie koppelen. Bijvoorbeeld je smartphone, je tablet en je pc. Het toetsenbord is verkrijgbaar voor 95 euro bij onder meer MediaMarkt.

Wacom Bamboo Stylus

Wacom kennen we van de tekentablets voor bij je computer. Echter maakt het bedrijf ook styli voor tablets. Er zijn heel veel van dit soort pennen verkrijgbaar maar deze gaan nooit lang mee. De Bamboo stylus van Wacom wordt echter heel positief ontvangen door zijn gebruikers en vaak aangeraden.

bamboo

Hiermee kun je nagenoeg elke Android tablet bedienen, je kunt ermee op het scherm schrijven en je kunt tekeningen maken in hiervoor bestemde apps. De Bamboo van Wacom is in meerdere kleuren voor 14,99 euro verkrijgbaar en te koop bij onder meer Bol.com.

Accessoire reviews

Natuurlijk is dit maar een kleine selectie van de accessoires die je voor je Android tablet kunt kopen, maar lees ook vooral onze accessoire reviews door voor onze ervaringen met de nieuwste producten. 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.