Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Update Surface 2 verbetert accuduur en prestaties

Geschreven door
Geplaatst op13 november 2013, 11:15 CategorieWindows

Microsoft heeft gisteren op ‘Patch Tuesday’ een aantal updates voor de Surface 2 tablets uitgerold. De meeste aandacht lijkt uit te gaan naar de Surface 2, welke middels de update een langere accuduur en verbeterde prestaties krijgt.

De Microsoft Surface 2 krijgt diverse updates, onder meer voor het verbeteren van wifi, Bluetooth, de camera en de audio. Ook moet de firmware-update de stabiliteit en prestaties van het systeem verbeteren, en de accuduur verlengen. Hoelang de Surface 2 na de update precies meegaat op een volle lading is nog niet duidelijk. Eerder deze maand rolde Microsoft ook al een update voor de Surface Pro 2 uit die de accuduur moest verlengen. Deze update zorgde voor een gemiddeld één tot twee uur langere accuduur, waardoor de tablet qua accuduur net zolang meegaat als de variant met Windows RT. 

De Microsoft Surface Pro 2 krijgt ook een aantal kleine updates die onder meer de wifi- en Bluetooth-drivers vervangen voor betere Miracast prestaties, en de nieuwe driver voor de LifeCam moet de functionaliteit van de camera verbeteren. Updates voor beide apparaten worden beschikbaar gesteld via Windows Update en kunnen automatisch geïnstalleerd worden. 

Bekijk ook onze Surface Pro 2 review en Surface 2 review.

  • Delen:
Microsoft Surface 2
Windows RT
Microsoft Surface Pro 2
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.