Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Verkoop iPad Air van start in Nederland, ook online te bestellen

Geschreven door
Geplaatst op1 november 2013, 9:39 CategorieiPad

Sinds vanochtend acht uur is de nieuwe iPad Air te koop in Nederland. De tablet kan fysiek in de winkel gekocht worden maar er zijn ook al online aanbieders die de iPad Air verkopen.

Apple iPad Air

Apple’s iPad Air is, zo bleek al uit de vele reviews die tot op heden gepubliceerd zijn, een indrukwekkend goede tablet met een behuizing die een stuk slanker en lichter is dan zijn voorganger. Qua design doet de iPad Air, ondanks het formaat dat nog steeds 9.7-inch is, denken aan de iPad mini. Onder de motorkap heeft Apple de snelheid opgeschroefd middels de Apple A7-processor. Deze moet de software, natuurlijk in de vorm van iOS7 en het grote aanbod aan apps, kunnen aansturen.

iPad Air kopen

Mocht je de iPad Air meteen in handen willen hebben deze kopen bij de officiële Apple Store in Amsterdam, verschillende premium resellers en de meeste filialen van Dixons. Ook kan de tablet al online besteld worden via TabletcenterMediaMarktMycom, Dixons en de online Apple Store. Bij de eerstgenoemde winkels heb je hem dan nog deze week in huis.

De iPad Air is te koop voor een prijs vanaf 479 euro. Hiervoor krijg je de 16GB wifi-only variant. Qua opslaggeheugen kun je voor maximaal 128GB kiezen, en natuurlijk is er ook de mogelijkheid om een 4G-model van elke versie aan te schaffen. Daarnaast heb je de keuze uit een wit/zilveren en een grijs/zwarte variant.

Bekijk alle specificaties en kenmerken op de productpagina van de iPad Air. Op deze pagina vind je ook al het nieuws, de reviews en de laagste prijzen.

  • Delen:
Apple iPad Air
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.