Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuwe foto-editor Android 4.4 KitKat getoond in video

Geschreven door
Geplaatst op4 november 2013, 9:52 CategorieAndroid

Vorige week presenteerde Google Android 4.4 KitKat. Deze nieuwe versie van Android brengt verschillende nieuwe designelementen én bevat optimalisaties voor tablets met mindere specificaties. Ook is er een nieuwe mogelijkheid om foto’s uitgebreid te bewerken.

Binnen Android 4.4 KitKat wordt er standaard fotobewerkings-applicatie waarmee foto’s bewerkt kunnen worden meegeleverd. Hiermee kun je geïmporteerde of zelfgemaakte foto’s eenvoudig voorzien van een effect of filter, kun je het contrast of de scherpte van een foto verhogen, en kun je ze bijsnijden of draaien. In onderstaande video worden de belangrijkste features van de applicatie uitgelicht.

Voor nu is de foto-editor alleen te gebruiken op smartphones en tablets die op Android 4.4 KitKat draaien, maar aangezien de tool onderdeel uitmaakt van het Android Open Source Platform kunnen we deze op termijn mogelijk ook in custom ROM’s en updates voor andere toestellen verwachten. 

Voor een overzicht van alle nieuwe functies en verbeteringen binnen de nieuwste versie van Android kun je terecht in ons Android 4.4 KitKat overzicht. Momenteel zijn alleen de eerste en tweede generatie Google Nexus 7, en de Google Nexus 10 zeker van een update. Wanneer deze uitgerold wordt is nog niet bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.