Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

8-inch Lenovo Miix2 tablet met Windows 8.1 te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op13 december 2013, 11:11 CategorieWindows

Lenovo heeft deze week zijn nieuwste Windows 8 tablet op de Nederlandse markt gebracht; de Lenovo Miix2. Dit model beschikt over een 8-inch display en wordt verkocht voor een adviesprijs vanaf 299 euro.

Lenovo Miix2

De Lenovo Miix2 is één van de kleine Windows 8 tablets die de Nederlandse markt op korte termijn bereikt. De tablet beschikt ove reen ips lcd display met een formaat van 8-inch en een resolutie van 1.280 bij 800 pixels. Ook is de tablet uitgerust met een Intel Atom Bay Trail-processor, 2GB aan werkgeheugen, 32GB of 64GB aan opslaggeheugen, Windows 8.1-software en een gratis versie van Office 2013 Home & Student Edition. Qua connectiviteit krijg je onder meer gps, Bluetooth 4.0, een USB-poort en een microSD-kaartlezer om het geheugen uit te breiden.

Bekijk alle Lenovo Miix2 specificaties en features.

Te koop vanaf 299 euro

De 32GB-versie van de Lenovo Miix2 heeft een adviesprijs van 299 euro meegekregen maar is op dit moment in Nederland nog niet te krijgen. De versie met 64GB aan opslaggeheugen kan voor de adviesprijs van 349 euro gekocht worden bij onder meer BCC en Bol.com. Later wordt er ook een 3G-versie van de tablet op de Nederlandse markt verwacht.

Concurrentie

De Lenovo Miix2 krijgt concurrentie van een aantal andere interessante 8-inch tablets. Zo komt Acer begin volgend jaar met de nieuwe Iconia W4, brengt Dell eind dit jaar de Venue 8 Pro op de markt en heeft Toshiba reeds de 8-inch Encore gelanceerd. Al deze modellen beschikken over Intel’s nieuwste Atom Bay Trail-processor.

  • Delen:
Lenovo Miix 2
Lenovo Miix 2 (8-inch)
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.