Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Acer toont Crunch Cover en Keyboard voor Iconia W4 in video

Geschreven door
Geplaatst op23 december 2013, 13:01 CategorieAccessoires

Na vorige maand een promotievideo voor de nieuwe Iconia W4 online gezet te hebben toont Acer deze week de nieuwe accessoires voor de tablet, en de eerder gelanceerde Iconia W3, in een video.

De nieuwe Crunch Cover en Crunch Keyboard accessoires zijn ontwikkeld voor de begin dit jaar gelanceerde Iconia W3 en zijn opvolger, de Iconia W4. Beide tablets draaien op Windows 8.1 en zijn uitgerust met een 8-inch display.

Acer-Crunch-keyboard

Beide covers maken gebruik van een origami-achtige vouw om de tablet in een hoek op tafel te zetten en komen in verschillende kleurvarianten waaronder rood, groen en blauw. Het grote verschil tussen de covers is dat de Crunch Keyboard over een ingebouwd Bluetooth keyboard beschikt waarmee comfortabel langere teksten getikt kunnen worden. De Crunch Cover biedt ook bescherming voor onderweg en kan de tablet in twee verschillende hoeken op een tafel of bureau zetten.

De Crunch Cover en Crunch Keyboard moeten samen met de nieuwe Iconia W4 op de markt verschijnen. Deze 8-inch Windows 8 tablet wordt begin volgend jaar in de Nederlandse winkels verwacht voor een prijs vanaf 329 euro. De prijzen van de covers zijn nog niet bekendgemaakt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.