Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Amazon zet Kindle Fire HDX tegenover iPad Air in nieuwe commercial

Geschreven door
Geplaatst op2 december 2013, 10:57 CategorieVideo

Het begint een trend te worden; steeds meer fabrikanten publiceren video’s waarin ze hun eigen tablet vergelijken met een model van de concurrentie. Deze week is het de beurt aan Amazon die de Kindle Fire HDX tegenover de iPad Air zet.

Amazon heeft deze week een video online gezet waarin de iPad Air, Apple’s nieuwste 9.7-inch iPad, vergeleken wordt met de Amazon Kindle Fire HDX, een 8.9-inch tablet. Vanzelfsprekend wordt er alleen gefocust op de pluspunten van de Kindle Fire HDX. Zo is Amazon’s tablet met een prijs van 379 dollar ruim 100 dollar goedkoper dan de iPad, is het 8.9-inch hoge resolutie display voorzien van 1 miljoen meer pixels, en is de tablet 20 procent lichter dan Apple’s lichte iPad Air.

Zoals gezegd is Amazon niet het enige bedrijf dat de consument probeert te overtuigen middels een video waarin de vergelijking met een product van de concurrentie getrokken wordt. Microsoft heeft inmiddels al meerdere video’s gepubliceerd waarin de Surface tablets en andere Windows tablets met de iPad vergeleken worden, en twee weken terug publiceerde Nokia een commercial waarin de nieuwe Lumia 2520 tablet met de iPad Air vergeleken werd.

  • Delen:
Apple iPad Air
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.