Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Asus Transformer Book TD300LA met Android en Windows 8 gespot

Geschreven door
Geplaatst op26 december 2013, 10:22 CategorieAndroid

Uit onder meer informatie in benchmarkresultaten kunnen we opmaken dat Asus op korte termijn met de Transformer Book TD300LA komt, een hybride laptop die op zowel Android als Windows 8 draait.

Asus dual-boot laptop

CES 2014 staat voor de deur en dat betekent dat we weer heel wat nieuwe tablets en hybride laptops kunnen verwachten. Eén van de fabrikant die veel nieuwe producten meebrengt naar Las Vegas is Asus. De Taiwanese fabrikant toonde eerder deze week al een teaservideo waaruit we konden opmaken dat we mogelijk dual-boot tablets gaan zien. 

De collega’s van MobileGeeks hebben vandaag op meerdere plekken op het internet aanwijzingen voor het bestaan van dit dual-boot apparaat gevonden. Het zou gaan om de Transformer Book TD300LA, een hybride Ultrabook die zonder keyboard dock als tablet gebruikt kan worden. Het apparaat zou beschikken over een Intel Haswell-processor (Intel Core i3-4020Y of Core i7-4610Y) en zowel op Android als op Windows 8 kunnen draaien. De grootte van het scherm wordt niet duidelijk maar de resolutie zou 1.366 bij 768 pixels bedragen.

CES 2014 en Asus

Naast een hybride laptop met zowel Android als Windows 8 zou Asus ook werken aan een stand-alone dual-boot tablet. Dit model, de M80TA, zou over een 8-inch display beschikken en in meerdere varianten gelanceerd worden. Daarnaast dook er vorige week informatie op over een Android-versie van de populaire Transformer Book T100. Kortom, houd Tablets Magazine de tweede week van januari in de gaten voor alle nieuwtjes.

 • Delen:

Reacties

 1. klaas
  28 december, 2013 om 18:32

  Asus heeft al een laptop/tablet die zowel op Android als op Windows 8 werkt, namelijk de
  Asus Transformer Book Trio TX201LA-CQ004H

  • Martijn Chel
   28 december, 2013 om 18:34

   I know, maar toch is dat niet hetzelfde. De Trio is namelijk Windows 8 in het keyboard en Android in de tablet. De losse tablet kan dus niet op Windows 8 draaien. Een dual-boot (tablet) mogen we het dus eigenlijk niet noemen.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.