Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Cover: Android startscherm toont relevante informatie

Geschreven door
Geplaatst op13 december 2013, 15:41 CategorieAndroid

Cover is een Android app waarmee je het startscherm van je Android toestel kunt personaliseren. De app is al een tijdje op uitnodiging verkrijgbaar, maar is nu door iedereen te downloaden in de Play Store.

Het startscherm van jouw toestel wordt nu gevuld met relevante informatie op basis van jouw locatie en het tijdstip. Zo schotelt de app jouw alleen informatie voor die op dat moment relevant is. Zo probeert Cover te voorspellen waar jij behoefte aan hebt als je thuis bent. Of op kantoor.

Cover

De Android applicatie doet de voorspellingen voor jouw startscherm op basis van verzamelde data. Zo heeft Cover bijvoorbeeld ontdekt dat veel mensen op kantoor Dropbox en thuis Netflix gebruiken. Dan zou het toch veel handiger zijn als je deze apps op het juiste moment binnen handbereik hebt?

Snel wisselen tussen apps

Cover maakt niet alleen jouw startscherm handiger, maar pakt ook het wisselen tussen apps aan met de Cover Peek functie. Hiermee kun je snel door je apps bladeren door een verborgen menu aan de rechterkant van je scherm. 

Alleen voor smartphone

Helaas is deze handige app op het moment alleen beschikbaar voor smartphones met Android 4.0.3 en hoger. Hopelijk komt de app ook snel richting tablets, want deze handigheid wil ik niet missen! Cover is gratis te downloaden in de Play Store.

  • Cover
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.