Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De best gelezen artikelen en populairste tablets van 2013

Geschreven door
Geplaatst op31 december 2013, 14:50 CategorieNieuws

Nog een paar uur en dan zitten we alweer in 2014. Maar, toch kijken we nog even kort terug naar wat het afgelopen jaar voor moois op het gebied van tablets gebracht heeft. In dit artikel zetten we de vijf best gelezen artikelen en de vijf populairste tablets onder elkaar.

Best gelezen artikelen

Het best gelezen artikel van 2013 toont aan dat Flash nog lang niet vergeten of overbodig is. De meeste bezoekers kwamen namelijk af op ons artikel over Flash installeren op je Anroid tablet. Op plek twee vinden we een artikel terug waarin we dieper ingaan op de mogelijkheden om  video’s te bekijken op je tablet. Heel wat mensen hebben ons artikel over films en tv-series kijken op je tablet gelezen.

De derde en vierde plek zijn beiden voor Samsung, maar om hele verschillende redenen. Op de derde plek vinden we namelijk onze review van de Samsung Galaxy Tab 3 (10.1) terug, wat aantoont dat Samsung nog steeds één van de populairste merken op het gebied van tablets is. Met zoveel mensen die een Samsung tablet overwegen of kopen krijg je natuurlijk ook een hoop reacties als het fout gaat. Dat was exact het geval bij het artikel wat op de vierde plek staat. Dit artikel gaat namelijk over de e-mailproblemen voor de Galaxy Tab 2 (10.1) na de update naar Android 4.2 Jelly Bean. 

Galaxy-Tab-3-10

Maar, ook Apple verschijnt in de top vijf van best gelezen artikelen en wel met nagenoeg alle iPads die je momenteel kunt kopen. Op de vijfde plek zien we namelijk ons artikel met een vergelijking tussen onder meer de iPad Air, de iPad 4 en de iPad 2 terug. 

Populairste tablets

Hoewel we natuurlijk onze eigen overzichten met de beste tablets van dit moment hebben, kunnen we ook uit de statistieken halen wat de meest populaire tablets zijn, of wat de best bekeken productpagina’s van tablets zijn. Toch komt de top vijf van de populairste tablets aardig overeen met onze overzichten.

Op de eerste plek vinden we namelijk de Google Nexus 7 terug, maar dan niet de nieuwste generatie. Google heeft met de eerste generatie een zeer goede indruk achtergelaten en veel mensen weten te overtuigen. De Nexus 7 wordt op grote afstand gevolgd door de Apple iPad 4, de vierde generatie iPad die vorig jaar gelanceerd werd.

Nexus-7-groot

Een opvallende tablet die we op plek drie terugzien is de Asus MeMO Pad Smart, een middenklasse 10.1-inch tablet die weinig bijzonder maar aantrekkelijk geprijsd is. Plek vier en vijf zijn weer voor Samsung, met respectievelijk de eerste generatie Galaxy Note 10.1 en de tweede generatie Galaxy Tab 2 (10.1).

Op naar 2014

2014 wordt weer een mooi jaar voor de liefhebbers van tablets. We beginnen over een paar dagen met CES 2014, ’s werelds grootste elektronicabeurs. Benieuwd naar wat we daar allemaal gaan zien? Lees dan onze CES 2014 verwachtingen op het gebied van tablets. O, en mocht je in 2014 op zoek gaan naar een nieuwe tablet, vergeet dan niet ons artikel met alles waar je op moet letten bij het kopen van een tablet door te nemen!

Wat was jouw hoogtepunt van 2013 op het gebied van tablets? En wat hoop je terug te zien in 2014?

Het team van Tablets Magazine wenst je in ieder geval een mooie jaarwisseling en dat al je wensen in 2014 maar uit mogen komen!

  • Delen:
Nieuwe Google Nexus 7 (2013)
Android KitKat (4.4)
Samsung Galaxy Tab 3 (10.1)
Android Jelly Bean (4.2)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.