Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

On-demand tv iPad-app WappZapp krijgt flinke update

Geschreven door
Geplaatst op18 december 2013, 12:16 CategorieApplicaties

WappZapp verbindt verschillende videokanalen met elkaar om de ultieme TV on-demand ervaring aan te kunnen bieden. Zo heb je met deze iPad app onder andere TV-gemist, YouTube en vele andere populaire videosites in één overzicht. TV kijken op je tablet was nog nooit zo fijn.

WappZapp richt zich op de on-demand generatie

De video app richt zich op de groep Nederlanders die steeds minder naar de tv kijken. In plaats van programma’s te kijken die voorgeschoteld worden door de zenders gaan ze zelf op zoek naar interessante video’s. WappZapp maakt het deze doelgroep makkelijk door dagelijks een selectie te maken uit het soms overweldigende on-demand TV aanbod.

WappZapp 3.0

Versie 3.0 van de WappZapp app komt met de volgende nieuwe functionaliteiten:

Nieuw design – De nieuwe interface van Wappzapp biedt ruimte voor het aanbod dat uitgebreid wordt. In augustus zijn er al betaalde films, documentaires en tv-series bijgekomen. De komende tijd zal dit nog meer worden. Met het nieuwe design kun je eenvoudig door het aanbod swipen. Of zappen.

Eigen kijkprofiel aanmaken – Op basis van jouw interesses kun je jouw favoriete shows volgen en zien wat je vrienden kijken. Door te synchroniseren met Facebook is je profiel ook actief op verschillende apparaten.

‘Bekijk het later lijst’ – Er komt een interessante documentaire voorbij, maar je hebt nu geen tijd om te kijken? Dan zet je deze eenvoudig in de ‘Bekijk het later lijst’. De naam verklapt alles al, een lijst met video’s die je later wilt bekijken.

WappZapp in 2014?

Naast de nieuwe functionaliteiten hierboven is de app volgens de makers ook sneller en minder foutgevoelig geworden. De komende maanden zal de mogelijkheid tot het maken van lijsten verder worden uitgebreid en zullen er meer films en series aan het aanbod worden toegevoegd. Goed nieuws ook voor de Android gebruikers onder ons: er zal ook een Android app komen.

WappZapp is gratis te downloaden in de App Store en geschikt voor zowel iPhone als iPad.

  • WappZapp
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.