Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je Android tablet #28

Geschreven door
Geplaatst op5 december 2013, 17:17 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die absoluut niet mogen ontbreken op jouw Android tablet. Deze keer mijn favoriete spellen op mijn Android tablet.

World of Goo

In dit spel speel je met ‘Goo’, wezentjes die elk hun eigenschappen hebben en waarmee je constructies kunt bouwen. En daar komt het puzzelelement om de hoek kijken. Met deze constructies moet je de hindernissen in een level overwinnen, want het doel is in elk level hetzelfde: De Goo bij de afvoer brengen. Klinkt ingewikkeld? Dit filmpje hieronder legt het waarschijnlijk een stuk beter uit.

De eerste paar levels zijn wel erg makkelijk, maar als de puzzels moeilijker worden is het een erg vermakelijk spel.

In de Play Store kun je een gratis demo downloaden. Vind je het een leuk spel? Dan kun je de volledige versie kopen voor €3,99.

 • World of Goo

Color Zen

Color Zen speel ik even om tot rust te komen. Door mijn koptelefoon speelt rustgevende muziek en ook de graphics stralen rust uit. Heerlijk. Het spel is heel simpel. Je kunt vormen wegspelen uit het scherm door dezelfde kleuren tegen elkaar te schuiven en het einddoel is om het scherm leeg te hebben. Niets meer en niets minder. Echt een aanrader.

Het enige (en grootste) minpunt vind ik dat je na een aantal gratis levels moet betalen om verder te kunnen spelen. 

Color Zen

Color Zen is gratis te downloaden in de Play Store.

 • Color Zen

Final Fantasy III

Dit spel is voor het eerst uitgebracht in 1990 en nu al een tijdje op jouw Android tablet te spelen. Ik heb dit spel aangeschaft, omdat ik vroeger echt een fan was en het spel nog wel een keer wilde spelen. De gameplay is even wennen op een tablet, maar eenmaal gewend wil je niet anders meer.

Final Fantasy III

Als je gewend bent gratis spellen te spelen op je tablet ga dan maar even zitten. Final Fantasy III kost namelijk €12,99 en kan gedownload worden in de Play Store. Ook andere delen van deze serie zijn te koop, maar ik ben nog wel even zoet met dit deel.

 • Final Fantasy III

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die je dagelijks gebruikt en écht niet mogen ontbreken op een Android tablet? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

 • Delen:

Reacties

 1. S.H.Visser
  06 december, 2013 om 10:15

  Geen email op galaxy 10.1 tablet2

 2. Brian
  06 december, 2013 om 19:54

  Flipboard vind ik een mooie en goede magazine-app, fijn om op die manier te lezen over mijn interesse gebieden.
  Cliffhanger is een leuke app voor mensen die graag series volgen. Je kunt series die je graag kijkt kiezen en op de hoogte blijven wanneer ze worden uitgezonden, een beschrijving en review opvragen. Ook kun je bijhouden wat je al gezien hebt.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.