Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je Android tablet #29

Geschreven door
Geplaatst op12 december 2013, 15:45 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die absoluut niet mogen ontbreken op jouw Android tablet. Deze keer onder andere een app om jouw favoriete TV series bij te houden.

Cliffhanger

Deze app kreeg ik door van Brian in de reacties op de vorige editie. Cliffhanger is een app speciaal voor TV fans. De app is simpel en gebruikersvriendelijk opgebouwd. Met deze app kun je precies bij houden welke series je aan het volgen bent en welke series je misschien wel leuk vindt. Met de betaalde versie kunt je ook synchroniseren met Trakt.tv, een website waarmee je ook series bij kunt houden. Zo heb je altijd en overal inzicht in de series die je volgt. 

Een alternatief voor Cliffhanger is SeriesGuide die ik al een tijd gebruik en eerder besproken heb.

Cliffhanger

Cliffhanger is gratis te downloaden in de Play Store. Voor de premium pack betaal je: €1,99.

  • Cliffhanger

Windfinder Pro

Soms droom ik dat ik geweldig kan kitesurfen. Dat ziet er altijd zo gaaf uit, met een board achter een kite aan over de golven. Dan zou ik de winter hier ontvluchten en naar een warm land gaan om daar mijn tricks te oefenen. Maar voor deze sport ben je ook afhankelijk van de wind en dus zou ik Windfinder Pro op mijn tablet installeren. De naam van de app geeft eigenlijk alles al weg. Met Windfinder Pro krijg je:

  • Prognoses voor 35000+ spots
  • Waarnemingen van 10000+ weerstations
  • Favoriete en meeteenheden configureerbaar
  • Widgets voor je beginscherm

Windfinder

Windfinder Pro kost €1,89 in de Play Store en is er ook in een gratis versie. Dan moet je genoegen nemen met advertenties en moet je de Superforecast en widgets missen.

  • Windfinder Pro

Android-apparaatbeheer

Vanmorgen toevallig nog over geschreven, maar Android-apparaatbeheer mag ook zeker niet ontbreken op jouw tablet. Tenminste… als je meerdere Android devices hebt. Met Android-apparaatbeheer kun je, zoals de naam al zegt Android apparaten beheren. Vanuit de app kun je toestellen localiseren, vergrendelen, geluid laten maken en wissen. Zo raak je nooit meer een Android device kwijt of zorg je er voor dat een dief niets aan jouw smartphone heeft.

Android Device Manager

Android-apparaatbeheer is gratis en te downloaden in de Play Store.

  • Android-apparaatbeheer

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die je dagelijks gebruikt en écht niet mogen ontbreken op een Android tablet? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.