Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je Android tablet #30

Geschreven door
Geplaatst op19 december 2013, 16:07 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die absoluut niet mogen ontbreken op jouw Android tablet. Deze keer onder andere een app om van jouw tablet een karaokemachine te maken.

Gmail

Veel communicatie gaat bij mij via de mail. Privé gebruik ik daar Gmail voor en zakelijk heb ik een Google Business account. Dat werkt natuurlijk allemaal fantastisch samen met de Gmail app die standaard al op Android tablets zit.

En met de laatste update kun je zelfs je afwezigheid kenbaar maken via je tablet.

Gmail Android

Skype

Ik werk veel vanuit huis. Daarom maak ik veel gebruik van Skype om contact te houden met mijn opdrachtgevers en de mensen waar ik mee samenwerk. Voornamelijk gebruik ik de versie die op mijn laptop geïnstalleerd is, maar soms heb ik alleen mijn tablet bij me en dan is het fijn dat ik op dezelfde manier kan praten en chatten met mijn contactpersonen.

Met de laatste update van Skype kun je zelfs videochatten terwijl je in een andere app werkt. Erg handig.

Skype is gratis te downloaden in de Play Store.

 • Skype

Sing! Karaoke

Als je onderweg naar je werk iemand in de trein hoort zingen dan zou het zomaar kunnen zijn dat die persoon deze app op zijn tablet heeft staan. Sing! Karaoke maakt van jouw tablet namelijk een echte karaokemachine. Hartstikke leuk natuurlijk om deze kerst met de hele familie een liedje te zingen bij de open haard.

Sing! Karaoke is een gratis app voor Android toestellen met Android 4.0 en hoger.

 • Sing! Karaoke

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die je dagelijks gebruikt en écht niet mogen ontbreken op een Android tablet? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

 • Delen:

Reacties

 1. Pokito
  20 december, 2013 om 9:35

  Jullie zouden echt wat minder mainstream apps moeten laten zien in dit soort artikelen.
  Die sing is oke, maar kom op iedereen heeft standaard gmail (gebruiken het niet als ze geen gmail hebben) en skype is ook al iets dat vele gebruikers heeft.
  Breng gewoon andere nieuwe bijzondere apps aan het licht.

  • Martijn Chel
   20 december, 2013 om 10:40

   Je hebt zeker een punt hoor, maar we willen ook wel eens wat bekende apps opnieuw uitlichten omdat er handige functies bijgekomen zijn of de interface geoptimaliseerd is voor tablets. Maar, het is inderdaad even een afweging die we moeten maken voor de volgende keer. Dank voor je reactie!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.