Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Eerste afbeeldingen ASUS Padfone mini gelekt

Geschreven door
Geplaatst op7 december 2013, 13:08 CategorieAndroid

Gisteren bevestigde ASUS komende week de inmiddels veelbesproken Padfone mini te presenteren maar vandaag zijn de eerste afbeeldingen van de kleinere Padfone al gelekt. 

De ASUS Padfone mini komt voort uit hetzelfde idee als de originele Padfone; een smartphone die je achterin een tablet kunt schuiven om op groter scherm te werken. De inmiddels alweer vierde generatie Padfone met 10.1-inch tablet en 5-inch smartphone ligt in de Nederlandse winkels voor een prijs van 799 euro. Volgende week voegt de Taiwanese fabrikant ook een kleinere versie aan het assortiment toe.

Via Twitter heeft het inmiddels bekende @evleaks de eerste afbeeldingen van de Padfone mini gelekt en uit deze afbeeldingen kunnen we opmaken dat het om een tablet met een 7-of 8-inch display gaat waarin de smartphone van 4.3-inch geschoven kan worden. De tablet dient als verlengstuk van de smartphone en beschikt dus niet over een eigen processor en besturingssysteem. 

Padfone-mini-lek

Als we de geruchten mogen geloven beschikt de Padfone mini over een 1.4GHz Qualcomm Snapdragon S4-processor en draait het geheel op Android 4.3 Jelly Bean. De smartphone krijgt waarschijnlijk een resolutie van 960 bij 540 pixels, terwijl de tablet beschikt over een resolutie van 1.280 bij 800 pixels.

De nieuwe ASUS Padfone mini wordt op 11 december officieel gepresenteerd. Dan krijgen we waarschijnlijk ook meer te horen over de Nederlandse prijs en beschikbaarheid.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.