Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Goedkoopste tablet ter wereld verkrijgbaar in Verenigd Koninkrijk

Geschreven door
Geplaatst op17 december 2013, 12:26 CategorieAndroid

Datawind, de grootste fabrikant van tablets in India, lanceert in het Verenigd Koninkrijk de UbiSlate 7Ci tablet. Voor omgerekend € 35,- is dit momenteel de goedkoopste tablet ter wereld.

 UbiSlate 7Ci

De Datawind UbiSlate 7Ci is een commerciële versie van Aaskash 2, een tablet die Datawind in India produceerde voor universiteitsstudenten. De specificaties van deze goedkoopste tablet ter wereld liggen lager dan van een gemiddelde tablet. De UbiSlate 7Ci heeft een 7 inch scherm en een resolutie van 800×480 pixels. De tablet heeft een 1GHz ARM Cortex A8 processor, heeft 4GB intern geheugen, een werkgeheugen van 512 MB en aan de voorkant is er een VGA-camera. Door middel van een micro SD-kaart is het mogelijk om het intern geheugen uit te breiden tot 32GB. De tablet is voorzien van Android 4.0 Ice Cream Sandwich. De accuduur bedraagt zo’n 180 minuten.

Datawind heeft ook modellen die uitgerust zijn met betere specificaties. Binnenkort moet de UbiSlate7C+ verschijnen, de 3G-versie van de UbiSlate 7Ci. De fabrikant wil binnenkort ook de 3G-versie van deze tablet, de UbiSlate 7C+, lanceren voor 70 Britse pond of ongeveer zo’n 83 euro. Ook is er de UbiSlate 3G7-tablet, met een camera van 2 MP en voorzien van Android 4.2 Jelly Bean.

Goedkoopste tablet in Nederland

In Nederland is de goedkoopste tablet momenteel de Point Of View ProTab 2.4. Deze tablet is verkrijgbaar voor € 49,99. De specificaties van deze tablet zijn vergelijkbaar met de UbiSlate 7Ci. Zo heeft de ProTab 2.4 een 7 inch scherm met eveneens een resolutie van 800×480 pixels. Ook de processor, het werkgeheugen en intern geheugen zijn vergelijkbaar.

  • Delen:
Point of View ProTab 2.4
Android ICS (4.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.