Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google lanceert witte variant Google Nexus 7 (2013)

Geschreven door
Geplaatst op10 december 2013, 22:06 CategorieAndroid

De Google Nexus 7 (2013) is alweer een aantal maanden in Nederland te koop maar alleen in een zwarte uitvoering. Vandaag heeft Google een nieuwe variant met wit uiterlijk gelanceerd.

Witte variant Nexus 7 (2013)

Steeds meer fabrikanten kiezen ervoor om tablets en smartphones niet alleen in een zwarte of grijze uitvoering te lanceren maar ook in een witte uitvoering. Google en ASUS volgen deze trend nu met de lancering van een witte Google Nexus 7 (2013). Alleen de achterzijde van de tablet is in het wit afgewerkt, de voorzijde is nog steeds zwart.

Alleen via de Play Store

De witte versie van de Nexus 7 (2013) wordt voorlopig alleen via de Google Play Store verkocht in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Japan. In Nederland kunnen we helaas nog geen hardware in de Play Store kopen dus mocht wit echt je voorkeur hebben dan is importeren momenteel de enige optie.

Google-Nexus-7-2013-wit-2

Nexus 7 in Nederland

De Google Nexus 7 (2013) met een zwarte afwerking kan inmiddels in Nederland gekocht worden voor een prijs van 249 euro. Hiervoor krijg je onder meer een 7-inch ips lcd display met een Full HD-resolutie, een Qualcomm Snapdragon S4 Pro-processor, 2GB aan werkgeheugen, 32GB aan opslaggeheugen en het recente Android 4.4 KitKat als besturingssysteem.

Lees ook onze Google Nexus 7 (2013) review.

  • Delen:
Nieuwe Google Nexus 7 (2013)
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.