Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google rolt Android 4.4.2 KitKat-update uit voor Nexus 7 en Nexus 10

Geschreven door
Geplaatst op10 december 2013, 10:04 CategorieAndroid

Het is nog maar een paar dagen geleden dat google begon met de uitrol van Android 4.4.1 maar sinds vandaag krijgen verschillende bezitters van Nexus-apparaten Android 4.4.2 al aangeboden.

Google is zonder officiële aankondiging begonnen met de uitrol van een kleine Android KitKat-update. De update heeft Android 4.4.2 als versienummer meegekregen en is beschikbaar voor onder meer de Google Nexus 7 (2012), de Google Nexus 7 (2013) en de Google Nexus 10

Kleine KitKat-update

De update brengt geen nieuwe functies of grote wijzigingen maar focust zich vooral op het oplossen van kleine problemen. Hieronder vind je het changelog voor de update;

 • Fix for clearing the VM Indicator
 • Fix for delivery of the VM Indicator
 • Various additional software fixes
 • Security enhancements

Android 4.4.2 installeren

Android 4.4.2-KitKat wordt in fasen uitgerold en gebruikers van de hierboven genoemde tablets krijgen een automatische melding zodra de update beschikbaar is. Het kan even duren voordat alle gebruikers de update aangeboden krijgen. Mocht je niet willen wachten dan kun je via deze link de bestanden vinden om zelf een update uit te voeren. Let wel dat de installatie voor eigen risico is.

 • Delen:
Nieuwe Google Nexus 7 (2013)
Android KitKat (4.4)

Reacties

 1. Ninni
  04 maart, 2014 om 21:55

  Sinds de uitrol van die update heb ik meer problemen met mijn tablet dan voorheen! Wifi valt constant uit en enkel opnieuw opstarten helpt. Ook word mijn wallpaper steeds ingezoomd na het draaien van scherm! Heb al teruggezet naar fabrieksinstellingen, maar haalt dus niets uit. Dikke rommel die 4.4.2!

  • danny
   14 maart, 2014 om 22:43

   Klote update….mn s4 loopt steeds vast en start weer opnieuw op. Niet een keer…maar wel 5-6x soms in een uur. Heb geen reet aan mn telefoon zo. Wat een zooi zeg….iemand tips..?

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.