Google rolt Android 4.4.2 KitKat-update uit voor Nexus 7 en Nexus 10

10 december 2013 1 Minuut 2 Reacties
Android-4-4-KitKat

Het is nog maar een paar dagen geleden dat google begon met de uitrol van Android 4.4.1 maar sinds vandaag krijgen verschillende bezitters van Nexus-apparaten Android 4.4.2 al aangeboden.

Google is zonder officiële aankondiging begonnen met de uitrol van een kleine Android KitKat-update. De update heeft Android 4.4.2 als versienummer meegekregen en is beschikbaar voor onder meer de Google Nexus 7 (2012), de Google Nexus 7 (2013) en de Google Nexus 10.

Kleine KitKat-update

De update brengt geen nieuwe functies of grote wijzigingen maar focust zich vooral op het oplossen van kleine problemen. Hieronder vind je het changelog voor de update;

  • Fix for clearing the VM Indicator
  • Fix for delivery of the VM Indicator
  • Various additional software fixes
  • Security enhancements

Android 4.4.2 installeren

Android 4.4.2-KitKat wordt in fasen uitgerold en gebruikers van de hierboven genoemde tablets krijgen een automatische melding zodra de update beschikbaar is. Het kan even duren voordat alle gebruikers de update aangeboden krijgen. Mocht je niet willen wachten dan kun je via deze link de bestanden vinden om zelf een update uit te voeren. Let wel dat de installatie voor eigen risico is.

Reacties (2)