Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google rolt update Play Store met meldingen voor in-app aankopen uit

Geschreven door
Geplaatst op7 december 2013, 15:33 CategorieAndroid

Google is deze week begonnen met de uitrol van een update voor de Google Play Store voor Android. De update brengt onder meer een duidelijkere weergave van in-app aankopen.

De nieuwste versie van de Google Play Store, de app-winkel voor Android-toestellen, kan sommige gebruikers was frustraties besparen. Google geeft namelijk vanaf nu duidelijk aan wanneer een app die je wilt downloaden over in-app aankopen beschikt. Zo kom je er niet halverwege een spel achter dat je alleen maar verder kunt na de aankoop van nieuwe levels. Helaas ontbreekt het nog aan details over de in-app aankopen dus je weet niet precies wat er beschikbaar is voor aankoop in het spel of de app. 

De update voor de Google Play Store brengt verder onder meer verbeterde suggesties voor interessante applicaties, de mogelijkheid om geplaatste reviews door de gebruiker zelf te laten verwijderen, en een aantal kleine verbeteringen aan de interface van de app-winkel. Ook is er na de update een feed beschikbaar waarin de activiteit van een gebruiker is te bekijken is. Deze feed kan onder meer worden gedeeld met contacten en laat bijvoorbeeld zien welke apps door de gebruiker zijn gedownload. 

Wanneer de nieuwe versie van de Google Play Store voor iedereen beschikbaar is, is nog niet duidelijk maar de verwachting is dat google de update binnen een aantal weken compleet heeft uitgerold.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.