Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google Toetsenbord nu ook in wit verkrijgbaar [update]

Geschreven door
Geplaatst op13 december 2013, 15:26 CategorieAndroid

Met de nieuwste update van Google Toetsenbord kunnen we de kleuren aanpassen van het toetsenbord. Geen heel spannende verandering, want waar standaard het toetsenbord gekleurd wordt door het schema zwart/blauw is er nu de mogelijkheid om te kiezen voor zwart/wit.

Het standaard Android toetsenbord heeft de afgelopen tijd een aantal veranderingen doorgemaakt. Zo is er in de afgelopen jaren onder andere een soort van Swype toegevoegd aan het toetsenbord. Daarnaast is het sinds de laatste update mogelijk om het “Swype spoor” te voorzien van een andere kleur.

Google Toetsenbord volgt Android 4.4

In Android 4.3 (Jelly Bean) was blauw nog de actieve kleur voor het toetsenbord. Android 4.4 gebruikt een ander kleurenschema en vervangt wit door blauw. Alleen tot nu toe was dit alleen nog maar beschikbaar voor de Nexus toestellen. Met de laatste update van Google Toetsenbord komt deze kleurencombinatie dus voor het grote publiek beschikbaar.

Google Toetsenbord

Geen hele spannende update

Ik noemde het eerder al, deze update is geen game changer. Naast het aangepaste kleurenschema heeft Google ook een aantal bugfixes in de update gestopt die de app sneller en stabieler moeten maken. 

Google Toetsenbord in de Play Store

Deze app is het officiele toetsenbord van Google en is gratis te downloaden in de Play Store. De app is geschikt voor toestellen met Android 4.0 en hoger.

  • Google Toetsenbord
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.