Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Grote update Twitter voor iOS en Android

Geschreven door
Geplaatst op11 december 2013, 14:10 CategorieApplicaties

Twitter heeft vandaag een grote update voor de iOS en Android applicatie uitgebracht. De update brengt onder meer een vernieuwd design en de mogelijkheid om afbeeldingen via een privébericht te delen.

Twitter voor zowel Android als iOS wordt naar versie 6.0 gebracht en krijgt onder meer een nieuw design. Dit nieuwe design moet het gebruiksgemak vergrote door het switchen tussen de verschillende tabs eenvoudiger te maken. Je kunt van je ‘home’ tijdlijn swipen naar de ‘Ontdekken’ tijdlijn om trends en populaire tweets te zien, en vervolgens naar de ‘Activiteit’ tijdlijn swipen om tweets en accounts te zien die populair zijn onder jouw volgers.

Twitter-update

Daarbij is het vanaf mogelijk om afbeeldingen te delen middels een privébericht (Direct Message) en kunnen artikelen aan de Safari Reading List toegevoegd worden. Foto’s die middels een DM gedeeld worden zijn ook in de browser-versie van Twitter te bekijken. Ook kunnen de meldingen (notificaties) beheerd worden met meer opties. Zo kun je op je Android toestel instellen dat je een notificatie krijgt wanneer een specifieke persoon een bericht de wereld in stuurt. Op je iPhone of iPad kun je in-app meldingen over DM’s, replies en retweets laten tonen.

Twitter versie 6.0 voor Android en iOS is gratis te downloaden in de Google Play Store en de Apple App Store.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.