Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

HP EliteBook Revolve 810 krijgt Intel Haswell-upgrade

Geschreven door
Geplaatst op11 december 2013, 11:08 CategorieWindows

HP heeft vandaag een vernieuwde line-up Elite producten aangekondigd, waaronder een vernieuwde versie van de EliteBook Revolve 810. De nieuwe versie krijgt onder meer een nieuwe processor.

De HP Elitebook 810 convertible met Windows 8 werd in maart van dit jaar geïntroduceerd en liet in onze review een zeer goede indruk achter. Het is nu echter tijd voor een upgrade, met name omdat Intel onlangs nieuwe processors gelanceerd heeft die de batterijduur verlengen en de prestaties verbeteren.

De vernieuwde versie, de Elitebook 810 G2, beschikt over Intel’s nieuwste Haswell-processor (Core i3 tot Core i7) met een 2.1GHz Intel Core i7 4600U-processor voor het topmodel. Het uiterlijk van de convertible, met een magnesium behuizing, is grotendeels gelijk gebleven maar het apparaat is met 22.2 millimeter iets slanker en met 1.4 kilogram iets lichter dan zijn voorganger. Daarnaast heeft HP de optionele stylus verbeterd. Deze moet volgens de fabrikant nauwkeuriger zijn maar kan helaas nog steeds niet in de behuizing weggestopt worden. 

De overige specificaties, waaronder het 11.6-inch display met een resolutie van 1.366 bij 768 pixels, de 4GB aan werkgeheugen, de 128GB of 256GB aan SSD opslaggeheugen, de twee USB 3.0 poorten en de DisplayPort zijn hetzelfde gebleven. Vanzelfsprekend draait het nieuwe model op de meest recente versie van Windows 8; Windows 8.1.

Wanneer de HP Elitebook 810 G2 naar Nederland komt en of de adviesprijs aangepast wordt is nog niet bekend.

  • Delen:
HP EliteBook Revolve 810
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.