Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

HP ElitePad 1000 Windows 8 tablet verschijnt bij FCC

Geschreven door
Geplaatst op18 december 2013, 21:40 CategorieWindows

Bij de Amerikaanse keuringsinstantie voor draadloze communicatie, de FCC, zien we bijna wekelijks onaangekondigde tablets opduiken. Deze week is het de beurt aan een nieuw model van HP dat gaat onder de naam ElitePad 1000.

Uit de documenten van de FCC kunnen we echter helaas maar weinig informatie halen, behalve dat het gaat om een tablet. De exacte naam van het model is de ElitePad 1000 G2 en is onder meer voorzien van Wifi, Bluetooth en NFC. Ook wordt er gesproken over een versie met 4G/LTE ondersteuning voor mobiel internet.

Wat we precies van de tablet kunnen verwachten is niet duidelijk maar waarschijnlijk gaat het om een opvolger van de HP ElitePad 900, een Windows 8 tablet die met name gericht werd op de zakelijke gebruiker en uitgerust kon worden met zogenaamde ‘jackets’. Verder beschikte de tablet over een 10.1-inch ips lcd display met een 1.366 bij 768 pixels resolutie, een Intel Atom-processor, 2GB aan werkgeheugen, maximaal 64GB aan opslaggeheugen en een microSD-kaartlezer. Lees ook onze HP ElitePad 900 review.

Waarschijnlijk toont HP de ElitePad 1000 G2 tijdens CES 2014, een beurs die begin januari van start gaan in Las Vegas. 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.