Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘HP komt voor eind dit jaar met 6- en 7-inch phablets’

Geschreven door
Geplaatst op24 december 2013, 10:39 CategorieAndroid

Het jaar is bijna ten einde maar dat betekent als we de geruchten mogen geloven niet dat er geen nieuwe producten meer gelanceerd worden. HP zou namelijk voor eind 2013 nog twee phablets willen lanceren.

Volgens anonieme bronnen van The Information wil HP voet aan de grond krijgen in de smartphonemarkt met de introductie van smartphones die een formaat van 6-inch en 7-inch hebben. Het 6-inch model kunnen we door zijn grootte in de phablet-categorie plaatsen en het 7-inch model is eigenlijk een tablet waarmee ook gebeld kan worden, vergelijkbaar met de Asus Fonepad 7.

De phablets worden gericht op opkomende markten als China, India en de Filippijnen. De richtprijzen liggen volgens de bronnen tussen de 200 en 250 dollar. Over de technische specificaties van de modellen is vooralsnog niks bekend en ook is niet duidelijk of HP plannen heeft het 6-inch en 7-inch model naar Europa te brengen. Maar, als we de bronnen mogen geloven krijgen we snel meer te horen.

HP heeft de afgelopen maanden al heel wat nieuwe Android en Windows 8 tablets gelanceerd. Zo heeft het bedrijf onlangs de Slate 8 Pro en Slate 7 Plus met Android op de Nederlandse markt gebracht en kunnen we binnenkort de Omni 10 met Windows 8 verwachten. 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.