Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

HP lanceert Pavilion 11t-h000 x2 hybride laptop met Windows 8

Geschreven door
Geplaatst op30 december 2013, 10:43 CategorieWindows

Afgelopen september werd hij al aangekondigd maar deze week is de HP Pavilion 11 x2 officieel gelanceerd. Deze hybride laptop draait op Windows 8 en beschikt over een Intel Bay Trail quadcore-chip.

De HP Pavilion 11 x2 is één van de nieuwe hybride Windows 8 laptops van de Amerikaanse fabrikant. Het model is een zogenaamde hybride, wat inhoudt dat het display en dock samen als laptop gebruikt kunnen worden en het display als stand-alone tablet gebruikt kan worden.

De Pavilion 11 x2 is voorzien van een 11.6-inch ips lcd display met een een resolutie van 1.366 bij 768 pixels, een Intel Pentium N3510-chip die gebaseerd is op de Bay Trail M-chip en een kloksnelheid van 2GHz heeft, 4GB aan werkgeheugen, en 64GB of 128GB aan opslaggeheugen.

HP-Pavilion-11-x2-2

Verder is het apparaat uitgerust met een usb 3.0-poort, een usb 2.0-poort, een hdmi-uitgang, een SD-kaartlezer om het geheugen uit te breiden, twee camera’s, vier Beats Audio speakers en een accu in zowel de tablet als het dock. Volgens HP biedt het geheel een accuduur van ongeveer 9 uur.

In de VS wordt de HP Pavilion 11 x2 inmiddels verkocht voor een prijs van 600 dollar. Hiervoor krijg je de 64GB-variant. De versie met 128GB aan opslaggeheugen gaat over de toonbank voor 660 dollar. Wanneer het apparaat in de Nederlandse winkels verschijnt is nog niet bekend.

  • Delen:
HP Pavilion 11 x2
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.