Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

HP Slate 7 Plus Android tablet te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op23 december 2013, 11:03 CategorieAndroid

HP heeft de afgelopen weken een groot aantal nieuwe Android tablets aangekondigd waarvan een aantal modellen reeds in Nederland te koop is. Nadat eerder de HP Slate 8 Pro in de Nederlandse winkels verscheen is het deze week de beurt aan de Slate 7 Plus.

De HP Slate 7 Plus is de opvolger van de vorig jaar gelanceerde HP Slate 7. Dit model had nogal wat tekortkomingen maar werd wel voor een aantrekkelijke prijs verkocht. Het nieuwe model moet in ieder geval qua prestaties meer bieden want HP heeft de tablet uitgerust met een Nvidia Tegra 3 quadcore-processor.

HP-Slate-7-Plus

Daarnaast beschikt de tablet over een 7-inch ips lcd display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, 1GB aan werkgeheugen, 8GB aan opslaggeheugen, een microSD-kaartlezer waarmee het geheugen uitgebreid kan worden, Bluetooth 3.0, a-gps en Miracast. De Slate 7 Plus is zelfs voorzien van een hdmi-poort voor koppeling met een display, en beschikt over een microUSB-poort. De tablet draait op Android 4.2 Jelly Bean.

De HP Slate 7 Plus kan inmiddels bij diverse winkels gekocht worden voor prijzen die rond de adviesprijs van 149 euro liggen. De laagste prijzen vind je onder dit artikel.

Naast deze tablet introduceert HP binnenkort onder meer de interessante Slate 7 Extreme en de Slate 7 HD.

  • Delen:
HP Slate 7 Plus
Android Jelly Bean (4.2)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.