HP Slate 8 Pro te koop in Nederland en verschijnt in promotievideo

03 december 2013 1 Minuut 0 Reacties
HP-Slate-retina

Het is alweer bijna drie maanden geleden dat HP vier nieuwe Android tablets presenteerde en langzaam aan verschijnen de eerste modellen in Nederland. Eén van de meest interessante tablets is de Slate 8 Pro.

HP introduceerde half september vier nieuwe Android tablets, waaronder de 10.1-inch Slate 10 HD, de 7-inch Slate 7 Extreme en de 8-inch Slate 8 Pro. In de VS zijn alle modellen reeds in de winkels te vinden, in Nederland is de eerste winkel begonnen met de verkoop van de nieuwe Slate tablets.

Van de Slate 8 Pro heeft HP inmiddels ook een promotievideo gepubliceerd waarin we de belangrijkste features en functies van de tablet voorgeschoteld krijgen. De HP Slate 8 Pro is een 8-inch tablet en draait op Android 4.2.2 Jelly Bean.

Op papier is de Slate 8 Pro een bijzonder interessant model. Zo beschikt de tablet over een ips lcd display met een resolutie van 1.600 bij 1.200 pixels, een 4:3 beeldverhouding, een Nvidia Tegra 4 quadcore-processor en 2GB aan werkgeheugen. Ook is de tablet voorzien van een 8 megapixel camera aan de achterzijde, een 2 megapixel camera aan de voorzijde, een microSD-kaartlezer om het geheugen van 16GB of 32GB uit te breiden, een microHDMI-poort en een microUSB-poort.

Reacties (0)